Meer resultaten voor oudewater gemeente

oudewater gemeente
Oudewater.nl.
Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. Oudewater.nl top menu. Contact en openingstijden. Contrast: Hoog Normaal. Gemeente en Bestuur. Paspoort en identiteitskaart. Lees meer over Paspoort en identiteitskaart. Lees meer over Melding doen. Lees meer over Nieuws. Bouwen en wonen.
Telefoonnummer gemeente Oudewater Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Oudewater is een plaats in de provincie Utrecht, en tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente. De gemeente Oudewater telt ruim 9.000 inwoners. Oudewater is een stadje aan de Hollandse IJssel, beroemd om haar Heksenwaag, touwindustrie en het ooievaarsnest op het stadhuis.
Gemeente Oudewater.
De kern Hekendorp was tot 1964 een zelfstandige gemeente. Daarna vormde het samen met Driebruggen een gemeente, waarna het in 1989 deel uit ging maken van de gemeente Oudewater. In Hekendorp staat een schandpaal met daarboven een beeld van Vrouwe Justitia zonder blinddoek. Tegen Hekendorp aan ligt het buurtschap Goejanverwelle. Daar staat de boerderij die destijds van Adriaan Leeuwenhoek was en waar Wilhelmina van Pruisen in 1787 enige tijd werd vastgehouden.
Openingstijden Gemeente Oudewater Waardsedijk 219 in Oudewater.
De vestiging van Gemeentehuis die het meest in de buurt ligt van de Gemeentehuis aan de Waardsedijk 219 is de Gemeentehuis aan de Kasteelplein 5. Meer gemeentehuis in Oudewater Bedrijven in de buurt van Gemeente Oudewater Waardsedijk 219 in Oudewater.
Oudewater Wikipedia.
Utrecht Plaatsen in de provincie Nederland Provincies Gemeenten. Gemeenten in de provincie Utrecht Amersfoort Baarn De Bilt Bunnik Bunschoten Eemnes Houten IJsselstein Leusden Lopik Montfoort Nieuwegein Oudewater Renswoude Rhenen De Ronde Venen Soest Stichtse Vecht Utrecht Utrechtse Heuvelrug Veenendaal Vijfheerenlanden Wijk bij Duurstede Woerden Woudenberg Zeist.
Nieuws Gemeente Oudewater.
Drimble Regio Utrecht Regio Woerden Gemeente Oudewater. Gemeente Oudewater Nieuws. Regio Woerden Info per wijk en buurt Nieuws per plaats: Hekendorp Oudewater Papekop Snelrewaard. menu gemeente oudewater. Wijken in gemeente. Bron in regio: Krijg snel aandacht voor uw bericht en plaats iets op het prikbord van Oudewater.

Contacteer ons