Zoeken naar huis te koop oudewater

huis te koop oudewater
huis te koop oudewater
Bewaar dit huis. Plan een bezichtiging. Stuur door via e-mail. Log in op Jehuis. Log in om Lijnbaan 78 te bewaren. Nog geen gratis jehuis account? Log in op Jehuis. Log in om Lijnbaan 78 te aanbieden. Nog geen gratis jehuis account? Aan Top 3 Favorite. Wanneer zou u deze woning willen bezichtigen? Lijnbaan 78 3421 JH Oudewater.
Johan Derksen lijdt fors verlies op verkoop van zijn huis in Oudewater.
Door bekende buren. Na lang te koop te hebben gestaan en een aantal prijsverlagingen, werd agelopen juni bekend dat Johan Derksen eindelijk een koper had gevonden voor zijn huis in Oudewater, dat uit twee woningen bestaat. Gezien de verkoopprijs zal het geen reden voor het houden van een feestje zijn geweest.
Huizen te Koop in Oudewater Huis kopen 2020.
Westsingel 16, 3421 TJ, Oudewater. Utrechtse Straatweg 18, 3421 GN, Oudewater. kijk voor meer woningen op een van de sites die genoemd staan op deze website. Huis te koop in Oudewater? Een woning kopen in Oudewater start dikwijls met een online speurtocht naar kandidaatwoningen.
Kerkwetering 16A OUDEWATER.
Nieuwbouw Een nieuwbouwwoning kopen. Open Huizen Route. Deze woning is niet meer beschikbaar. Alphen aan den Rijn. Open Huizen Route. Hulp bij aankoop. Checklist huis bezichtigen. ERA en NVM. Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief. Velden gemarkeerd met zijn verplicht om in te vullen.
2 appartementen in Oudewater. Verhuur van appartementen in Oudewater Nestoria.
Benedenwoning nabij het winkelcentrum van overvecht! De benedenwoning: woonkamer, voorzien een mooie laminaat vloer slaapkamer, voorzien van een mooie laminaatvloer open keuken, voorzien van diverse gebruiksgemakken badkamer, volledig betegelt en voorzien van een douche, wastafel en toilet de. meer dan 1 maand geleden aangeboden door Huurexpert. bouwgrond te koop Oudewater of. huis te koop Oudewater.
Johan Derksen zet pas gekochte huis alweer te koop Entertainment Telegraaf.nl.
Hij hoopte van de koop van de woonboerderij af te komen door 45.000 euro te betalen aan de verkoper. Het zou gaan om 10 procent van de koopsom. De verkoper ging daar echter niet mee akkoord. De koop is doorgegaan, maar Johan heeft de woonboerderij meteen weer in de verkoop gedaan. Intussen heeft hij ook nog zijn huis in Oudewater.
Te koop woningen in Oudewater Trovit.
Jaap.nl 30 dagen geleden. Noorder-Kerkstraat, 2 3421 AX Oudewater. 3421 AX, Oudewater, Utrecht. Midden in het historische centrum van Oudewater, een verrassend ruim monumentaal herenhuis met 5 slaapkamers en een grote bestrate stadstuin. Jaap.nl 30 dagen geleden. Hoenkoopse Buurtweg, 71 3421 GC Oudewater.
Vliet 43 in Oudewater 3421 CH: Woonhuis. LiNDA MAKELAARDIJ.
De kindvriendelijke woonwijk Hoenkoop is gelegen in Oudewater, dorp in het Groene Hart aan de Hollandsche IJssel. Oudewater heeft een historische binnenstad met grachten en monumentale panden. Via de Tuurluur zijn de polders te doorkruisen om zo de A12 en de N11 te bereiken richting Utrecht/Amsterdam en Rotterdam/Den Haag.
Bouwkavelsonline Bouwgrond in Oudewater.
Deze informatie kunt u vinden in het bestemmingsplan van Oudewater. Belangrijk zijn ook de bebouwingsvoorschriften. Hierin staat bepaald waaraan uw nieuw te bouwen huis moet voldoen. Vaak speelt het straatbeeld hierbij een belangrijke rol. Bepaal vooraf wat uw wensen zijn.
Te koop in Oudewater-geschakelde woning VERKOCHT.
Uw huis verkopen. Uw volgende huis kopen. Wat is uw huis waard? Open Huizen Route Woerden. Kerkwetering 16 A. Kerkwetering 16 A. 239 m2 / 847 m3. Royaal wonen met prachtig vrij uitzicht over de polder! Wie droomt er niet van vrijstaand wonen met een prachtig landelijk uitzicht in een woning van ruim 845 m3. U hoeft niet verder te zoeken, want wij hebben uw droomhuis gevonden! Dit woonhuis aan de rand van Oudewater is sfeervol, mede door de gashaard met schouw in de woonkamer.

Contacteer ons