Zoeken naar aap goocheltruc

aap goocheltruc
Een 302 kudtkoekiewall. Found. Omdat dat moet, van de kudtkoekiewet.
Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen. Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken.
Hilarisch: aap valt om van het lachen om goocheltruc RTL Nieuws.
10 december 2015 0814.: Hilarisch: aap valt om van het lachen om goocheltruc. Aap schatert van het lachen. Mensen lachen om apen, maar apen kunnen ook lachen om mensen. En hard ook. Dat bewijst een orang-oetang in de dierentuin van Barcelona.
Orang-oetan 302 schatert Found. om goocheltruc NOS Jeugdjournaal.
Orang-oetan schatert om goocheltruc. Niet alleen veel mensen houden van goocheltrucs. In een Spaanse dierentuin barst een orang-oetan in lachen uit na het zien van een truc van een bezoeker. Hij rolt zelfs over de grond van plezier. Het filmpje van de lachende orang-oetan is een gigantische hit. Op Facebook en YouTube is het filmpje al tientallen miljoenen keren bekeken. Filmpje van de lachende aap.
Orang-oetan vindt goocheltruc van man hilarisch metronieuws.nl.
Deel op Facebook Deel op Linkedin Deel op Twitter. Orang-oetan vindt goocheltruc van man hilarisch. 9 december 2015 om 1525: door Eefje van Son. Foto: Still YouTube. Dat apen op mensen lijken is niet onbekend, maar dat ze ook goocheltrucs kunnen genieten dat wisten wij nog niet. De Orang-oetan in dit filmpje wacht geduldig het trucje met een bekertje af. Aan het einde blijkt lijkt het er op dat de aap magie best leuk vindt.
Aap snapt goocheltruc niet! VK Magazine.
Eind vorig jaar ging er een video rond van een aap die een goocheltruc zag en daar redelijk van onder de indruk was. En waarschijnlijk zijn meer apen onder de indruk van goochelaars, want ook deze aap snapt niet wat voor hekserij er voor neus afspeelt.
Deze aap reageert hilarisch op een simpele goocheltruc!
Het is briljant om te zien hoe de aap reageert op de goocheltruc. Wat denk jij? Het blijft mooi om apen in actie te zien. Zo dicht bij de mens en dat maakt hun reacties vaak extra grijpbaar en grappig!
Hij Laat Een Orang-oetan Een Goocheltruc Zien. De Reactie Van De Aap Is Verrassend! BekijkDezeVideo.nl.
Hij Laat Een Orang-oetan Een Goocheltruc Zien. De Reactie Van De Aap Is Verrassend! Wie houdt er niet van een beetje magie? Apen lijken er dol op te zijn! In deze video zie je de reactie van een orang-oetan als er voor zijn ogen een balletje wordt weggetoverd.

Contacteer ons