Meer resultaten voor aap lacht om goocheltruc

aap lacht om goocheltruc
Hilarisch: aap valt om van het lachen om goocheltruc RTL Nieuws.
10 december 2015 0814.: Hilarisch: aap valt om van het lachen om goocheltruc. Aap schatert van het lachen. Mensen lachen om apen, maar apen kunnen ook lachen om mensen. En hard ook. Dat bewijst een orang-oetang in de dierentuin van Barcelona.
Orang-Oetan ligt in een deuk om een goocheltruc.
En in de onderstaande video doet een man een goocheltruc voor de ogen van een Orang-Oetan. En zijn reactie hierop? Die is geweldig! Het ziet er naar uit dat deze Orang-Oetan erg moet lachen om de truc. Hij valt er letterlijk van om! En wij liggen weer in een deuk om de orang-oetan! Posted by Froot.nl on woensdag 9 december 2015. Bekijk ook: Deze aap is niet blij met zijn beloning.
Orang-oetan schatert om goocheltruc NOS Jeugdjournaal.
Orang-oetan schatert om goocheltruc. Niet alleen veel mensen houden van goocheltrucs. In een Spaanse dierentuin barst een orang-oetan in lachen uit na het zien van een truc van een bezoeker. Hij rolt zelfs over de grond van plezier. Het filmpje van de lachende orang-oetan is een gigantische hit. Op Facebook en YouTube is het filmpje al tientallen miljoenen keren bekeken. Filmpje van de lachende aap.
Een 302 kudtkoekiewall. Found. Omdat dat moet, van de kudtkoekiewet.
Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen. Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken.
Orang Oetan Carlitos heeft de slappe lach YouTube.
Joel 12 laat het leven op Bonaire zien Duration: 318. Zapp Weekjournaal 102726, views. RTL Boulevard: Slappe lach bij vrouwengevecht GTST Duration: 239. Caroline Page 212888, views. Chimpansee Marria ontmoet soortgenoot Sony Stichting AAP Duration: 515. Stichting AAP 37794, views.
Deze aap reageert hilarisch op een simpele goocheltruc!
Het is briljant om te zien hoe de aap reageert op de goocheltruc. Wat denk jij? Het blijft mooi om apen in actie te zien. Zo dicht bij de mens en dat maakt hun reacties vaak extra grijpbaar en grappig!

Contacteer ons