Meer resultaten voor gemeentehuis oudewater

gemeentehuis oudewater
Gemeente Oudewater.
De kern Hekendorp was tot 1964 een zelfstandige gemeente. Daarna vormde het samen met Driebruggen een gemeente, waarna het in 1989 deel uit ging maken van de gemeente Oudewater. In Hekendorp staat een schandpaal met daarboven een beeld van Vrouwe Justitia zonder blinddoek. Tegen Hekendorp aan ligt het buurtschap Goejanverwelle. Daar staat de boerderij die destijds van Adriaan Leeuwenhoek was en waar Wilhelmina van Pruisen in 1787 enige tijd werd vastgehouden.
Gemeente Oudewater formulier klachten Omgevingsdienst regio Utrecht Omgevingsdienst regio Utrecht.
Buschauffeur Wim Groeneweg wordt waarnemend burgemeester in Oudewater RTV Utrecht. RTV Utrecht Nieuws en sportoverzicht voor provincie en stad Utrecht.
De komende maanden wordt gezocht naar een nieuwe, vaste burgemeester voor Oudewater. De gemeenteraad zal daarvoor op korte termijn een profielschets opstellen. Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Actueel Hervormde Gemeente Oudewater Hekendorp.
Bijbelgroep De Ster. Hier vind je alle activiteiten die de kerk speciaal voor de jeugd en de jongeren van de Hervormde Gemeente Oudewater Hekendorp organiseert. Vakantie Bijbel Feest. Hier vind je alle kringen en verenigingen die de kerk organiseert. Bijbelgroep De Ster. Hier vind je alle gebouwen en orgels die de Hervormde Gemeente Oudewater Hekendorp beheert.
Gemeente Oudewater verzoek bodeminformatie Omgevingsdienst regio Utrecht Omgevingsdienst regio Utrecht.
Je bent nu hier: Home Digitaal loket Gemeente Oudewater Gemeente Oudewater verzoek bodeminformatie. Gemeente Oudewater verzoek bodeminformatie. Hoe kan ik zien of er bodeminformatie bekend is van mijn perceel? Op het Geoloket ziet u welke bodeminformatie van uw perceel bekend is.
Gemeente Oudewater gemeentehuis burgerzaken, Oudewater.
Home Gemeente Oudewater. Gemeente Oudewater, Oudewater. 3421 NE Oudewater. Informatie en openingstijden. Oppervlakte: 4017, km. Plaatsen: Hekendorp, Oudewater, Papekop, Snelrewaard. Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur, Donderdagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur, balie Burgerzaken tevens donderdagavond van 18.00 tot 19.30 uur.
Protestantse Gemeente Oudewater.
Toch zijn we er nog niet. Wij zoeken nog een coördinerend ouderling. geplaatst: 18 november 2019. Via deze link treft u een verkorte begroting 2020 aan van de jaarcijfers over 2018 en de begrotingen 2019 en 2020 van de Protestantse Gemeente Oudewater.
Collectieve Zorgverzekering Gemeente Oudewater.
Voor inwoners van de gemeente Oudewater biedt Ferm Werk een collectieve zorgverzekering aan bij VGZ of Zorg en Zekerheid. Bij beide verzekeraars kunt u kiezen uit verschillende pakketten. U kunt er ook voor kiezen om uw verplicht eigen risico te verzekeren.
Stadhuis RHC.
Het stadhuis van Oudewater aan de Visbrug 1 is gebouwd in 1588, dertien jaar nadat zijn voorganger in 1575 bij de inval van de Spanjaarden grotendeels in vlammen was opgegaan. Toen Oudewater weer draagkrachtig genoeg was om zich de bouw van een nieuw stadhuis te kunnen veroorloven, werd dat opgetrokken op de fundamenten van zijn voorganger.
Telefoonnummer gemeente Oudewater Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Oudewater is een plaats in de provincie Utrecht, en tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente. De gemeente Oudewater telt ruim 9.000 inwoners. Oudewater is een stadje aan de Hollandse IJssel, beroemd om haar Heksenwaag, touwindustrie en het ooievaarsnest op het stadhuis.

Contacteer ons