Meer resultaten voor gemeenteraad oudewater

gemeenteraad oudewater
IJsselstein Geen Rechten.
Openingstijden Gemeente Oudewater Waardsedijk 219 in Oudewater.
De vestiging van Gemeentehuis die het meest in de buurt ligt van de Gemeentehuis aan de Waardsedijk 219 is de Gemeentehuis aan de Kasteelplein 5. Meer gemeentehuis in Oudewater Bedrijven in de buurt van Gemeente Oudewater Waardsedijk 219 in Oudewater.
Nieuwsbericht Gemeenteraad Oudewater 26 september KijkopIJsselstreek.nl.
Dinsdag 1 oktober 2019 Gemeenteraad Oudewater 26 september. door Otto Beaujon. Het interessantste bespreekstuk van de raadsvergadering was het Thuishuis-project, een initiatief van de CDA-fractie. 35% van de Oudewaterse senioren blijkt zich eenzaam te voelen, zo bleek uit de Nota Gezondheidsbeleid.
Wim Groeneweg neemt waar in Oudewater Weekblad Vijfheerenlanden.
De burgemeestersvacature in Oudewater ontstond door het aanstaande vertrek van burgemeester Verhoeve naar Gouda. Hij wordt daar op 13 november beëdigd en geïnstalleerd. Om te komen tot de benoeming van de waarnemer heeft de commissaris van de Koning vooraf overleg gevoerd met de fractievoorzitters van de gemeenteraad van Oudewater.
Geen categorie Archieven Pagina 2 van 4 VVD en D66 Oudewater.
23 oktober, 2018. Door Bob Duindam, wethouder VVDenD66 Oudewater Afgelopen week is het bestemmingsplan landelijk gebied Hekendorp en Papekop in de gemeenteraad van Oudewater unaniem aangenomen. Dat is de afronding van een drie jaar durend traject geweest om. Presentatie informatieavond woningbouw.
Gouds Dagblad Burgemeester benoemt kinderburgemeester.
Voordat de gemeenteraad zich boog over de begroting 2020 werd eerst de eerste kinderburgermeester van Oudewater Tijn Trijssenaar geïnstalleerd. In het stadhuis kreeg de 11-jarige leerling van de Jozefschool de oude ambtsketen van de stad omgehangen als teken van waardigheid.
Ingehuurde journalist Oudewater wekt wrevel: Deze" verslaggever is niet onafhankelijk" Woerden.TV.
Volgens het college van bw is de verslaggeving van de raad nu te karig. En we vinden het belangrijk dat de inwoner van Oudewater wordt geïnformeerd over wat er in de gemeenteraad gebeurt en wat partijen in de raad vinden, legt wethouder Bas Lont ChristenUnie/SGP uit.
Oudewater gaat parkeer en wateroverlast in centrum te lijf Gouda AD.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Alarm. Pijlen. Dossier. Pijlen. Net binnen. Pijlen.
Inwoners van Oudewater mogen dinsdag 29 oktober in de vergadering van het Forum Ruimte vanaf 20.00 uur in het stadhuis hun zegje doen over de voorstellen. De gemeenteraad neemt er 14 november een besluit over. De voorstellen voor de herinrichting van de Lange Burchwal en Wijngaardstraat staan te lezen op gemeenteraad.oudewater.nl.
Verkiezingensite Uitslag gemeente Oudewater.
Europees Parlementsverkiezingen 2019. Uitslag van de gemeente Oudewater, provincie Utrecht. Aantal inwoners: 7623. Scroll de tabel. Partij van de Arbeid. Van deze gemeente zijn andere uitslagen beschikbaar.: Europees Parlementsverkiezingen 2019. Provinciale Statenverkiezingen 2019. Tweede Kamerverkiezingen 2017. Raadgevend Referendum 2016. Tweede Kamerverkiezingen 2012.
Wim Groeneweg wordt waarnemend burgemeester in Oudewater Alblasserwaard.
Procedure nieuwe burgemeester. De komende maanden start de procedure om te komen tot een kroonbenoemde burgemeester voor de gemeente Oudewater. De gemeenteraad stelt op korte termijn een profielschets op om een nieuwe vaste burgemeester te zoeken. Naar verwachting kan de nieuwe burgemeester van Oudewater voor de zomervakantie worden benoemd.

Contacteer ons